Selecteer een pagina

Over Mij

mijn weg naar groen - baby en kind
Joyce Zwijnenburg Groen Baby en Kind

De beste zorg

Ik geloof dat iedere baby de beste zorg verdient. Dat er voor iedere baby een manier is waarop je het beste aansluit bij zijn of haar behoeften. En vooral: dat je die manier zeker kunt vinden, als je maar goed naar jouw baby kijkt!

Joyce Zwijnenburg

Groen – Baby en Kind

Topbaan als (kinder) fysiotherapeut

Al jaren werk ik met heel veel plezier als kinderfysiotherapeut. Een heerlijke baan, waar ik elke dag weer mijn ziel en zaligheid kan geven bij het behandelen van mijn patiënten. 

The only thing. In welke setting ik ook kwam te werken. Overal was daar die druk. De druk van tijd, de druk van de zorgverzekeraar die in mijn nek hijgt en bepaalt hoe ik mijn behandelingen inricht. Ik ontdekte dat ik het anders wilde. 

Meer tijd, kwaliteit en onafhankelijkheid. Vanuit passie voor mijn werk en de visie dat het écht anders kan startte Groen – Baby en Kind.  Ik werk als zelfstandig kinderfysiotherapeut in de Krimpenerwaard, Lopikerwaard en delen van de Alblasserwaard. Mijn passie, mijn levenswerk, mijn bedrijf.

a long way

Over Joyce

Mijn naam is Joyce Zwijnenburg, ik ben 34 jaar oud en moeder van twee prachtige kinderen. Toen mijn oudste 10 weken oud was begon mijn lifechanging avontuur: ik startte de 4-jarige master kinderfysiotherapie. Tussen het tweede en derde schooljaar werd mijn jongste geboren. Heftige 4 jaar kun je wel zeggen, maar iedere minuut was het waard. Wat een prachtig beroep mag ik uitoefenen als kinderfysiotherapeut!

Kennis komt natuurlijk niet vanzelf. Jarenlang heb ik diverse scholingen gevolgd om me te brengen waar ik nu ben. Ook voor het komend jaar staan er weer een aantal mooie scholingen in mijn agenda.

Sinds:
> 2012 bachelor fysiotherapeut
> 2013 sensorisch informatieverwerkings therapeut
> 2019 master kinderfysiotherapeut
> 2020 draagconsulente
> 2022 SI therapeut 0-2 jarigen

 

kinderfysiotherapie Krimpenerwaard Joyce Zwijnenburg Groen Baby en Kind
blije ontspannen baby met moeder

Hoe mag ik je helpen?

Heb je een onrustige baby? Merk je dat jouw kleintje niet blij is en weet je niet goed waar je moet beginnen? Misschien kan ik je alvast een beetje op weg helpen met dit e-book!

Kom je er na het lezen (en toepassen) van deze tips niet uit? Neem contact met me op en ik denk met je mee!