babyfysio krimpenerwaard alblasserwaard schoonhoven bergambacht lekkerkerk gouda lopik lopikerwaard krimpen babyfysiotherapie

Joyce Zwijnenburg

specialist in ontwikkeling

Exclusieve zorg voor jouw baby
Joyce Zwijnenburg, baby kinderfysiotherapie Krimpenerwaard, Gouda, Schoonhoven

Welkom!

Hi, wat fijn dat je er bent! Ik sta voor je klaar om je te ondersteunen en helpen bij de gezondheid en ontwikkeling van je baby, zodat jullie samen kunnen genieten van deze bijzondere tijd. 

Maak jij je als ouder ook wel eens zorgen over de gezondheid en ontwikkeling van je baby? Vraag je je af of de voorkeurshouding van je baby normaal is of wat een afgeplat schedel betekent voor de toekomst? Misschien merk je dat je kleintje snel overstuur raakt of moeite heeft met het verwerken van prikkels, waardoor slapen een uitdaging wordt en huilen en onrust dagelijkse kost zijn.

Het kan frustrerend zijn om betrouwbare, professionele hulp te vinden, vooral als je beperkt bent in tijd en energie en reizen naar afspraken lastig is. Je vraagt je wellicht af welke gevolgen deze problemen kunnen hebben als ze niet tijdig worden aangepakt en of je baby wel de persoonlijke aandacht krijgt die hij of zij nodig heeft. Bij Groen-Baby en Kind ben ik er om deze zorgen weg te nemen en jouw baby de best mogelijke start te geven.

babyfysio krimpenerwaard alblasserwaard schoonhoven bergambacht lekkerkerk gouda lopik lopikerwaard krimpen babyfysiotherapie

Pakketten

baby fysio krimpenerwaard schoonhoven bergambacht lekkerkerk gouda lopik lopikerwaard alblasserwaard
Los consult
babyfysio krimpenerwaard schoonhoven bergambacht lekkerkerk gouda lopik lopikerwaard babyfysiotherapie
Voorkeurshouding
babyfysio krimpenerwaard alblasserwaard schoonhoven bergambacht lekkerkerk gouda lopik lopikerwaard krimpen babyfysiotherapie
Prikkelverwerking
baby fysio krimpenerwaard schoonhoven bergambacht lekkerkerk gouda lopik lopikerwaard krimpen

Persoonlijk Contact & Maatwerk

Door mijn achtergrond als kinderfysiotherapeut en prikkelverwerkingstherapeut en moeder, begrijp ik de zorgen die ouders kunnen hebben over de gezondheid en ontwikkeling van hun kleintjes.

Als ontwikkelingsspecialist kijk ik naar het complete plaatje van jouw kind, binnen zijn eigen vertrouwde omgeving. Met persoonlijke consulten aan huis help ik jou om de juiste zorg te bieden die jouw baby nodig heeft, zodat jij als ouder gerustgesteld kunt zijn dat je kleintje de beste zorg krijgt.

Of het nu gaat om voorkeurshouding, problemen in de prikkelverwerking, slaapproblemen of andere ontwikkelingsgerelateerde zorgen, ik sta voor je klaar om te ondersteunen en te begeleiden. Geen gedoe met reizen naar afspraken of wachten in wachtkamers, maar professionele zorg en advies in de comfortabele omgeving van je eigen huis.

Samen zorgen we ervoor dat jouw baby zich optimaal kan ontwikkelen en een gezonde, gelukkige start in het leven krijgt.

“Een gezonde ontwikkeling in de eerste jaren van je baby legt de basis voor een leven vol mogelijkheden. Met de juiste ondersteuning en zorg, geef je je kleintje de beste kans op een gelukkige en evenwichtige toekomst.”

info@groenbabyenkind.nl

(31) (0)6 42 62 32 22