E- book Voorkeurshouding
e-learning

Voorkeurshouding bij baby’s

Ben jij klaar om aan de slag te gaan? Liever een voorkeurshouding of afplatting voorkomen dan genezen?

Deze e-learning is gemaakt om je te laten zien hoe je met relatief simpele tips en tricks een voorkeurshouding en afplatting bij je baby kunt voorkomen. 

7,99

Uitverkocht

Zit jij ook met vragen over een voorkeurshouding bij je baby? Hoe het ontstaat, wat de gevolgen zijn, maar vooral: hoe kun je een voorkeurshouding en afplatting van het schedeltje van je baby voorkomen?! Al je vragen worden beantwoord in deze e-learning. Deze cursus is geschikt als je een baby hebt, maar ook als je zwanger bent.  Deze e-learning is gemaakt om je te laten zien hoe je met relatief simpele tips en technieken een voorkeurshouding en afplatting bij je baby kunt voorkomen. 

Tijdens mijn werk behandel ik dagelijks baby’s met een voorkeurshouding en/ of afplatting van het hoofdje. Alle tips en adviezen die ik tijdens een behandeling aan ouders geef heb ik verzameld. In dit e-book leer je alle ins en outs over een voorkeurshouding. Natuurlijk leer je over de achtergrond en oorzaken van een voorkeurshouding, maar daarmee ben je er nog niet. Het overgrote deel van deze e-learning gaat over HOE je een voorkeurshouding kunt voorkomen. Je gaat echt PRAKTISCH aan de slag met oefeningen, handelingen en houdingen met je baby.  Naast de prachtige illustraties vind je ook links naar mijn YouTube video’s, waarin ik je laat zien hoe je bijvoorbeeld een baby het beste kunt oppakken.

7,99

Uitverkocht

E-book voorkeurshouding bij baby's 8 weken
E-book voorkeurshouding bij baby's 5 weken
E-book voorkeurshouding bij baby's