Selecteer een pagina

Babyfysiotherapie in de buurt van Schoonhoven

In Zuid-Holland is het aanbod van kinderfysiotherapeuten gespecialiseerd in baby’s niet zo groot. Zeker in de omgeving tussen de grotere steden, in de Krimpenerwaard en Lopikerwaard, is het echt even zoeken. Dus woon je in de omgeving van Schoonhoven en heb je hulp nodig met een overprikkelde baby? Of misschien heeft jouw kindje een voorkeurshouding, heupdysplasie of een afgeplat hoofdje?

Door mijn centrale ligging ben ik snel bij je en maken we samen een behandelplan. Als kinderfysiotherapeut werk ik veel in de regio tussen Gouda, Lopik, Schoonhoven en Krimpen. Maar ook Stolwijk, Lekkerkerk, Bergambacht of Ammerstol ben ik vaak te vinden om de allerjongsten te helpen met babyfysiotherapie. 

Kinderfysiotherapie praktijk in Ammerstol

Mijn kinderfysiotherapie praktijk bevindt zich in Ammerstol, maar ik werk vrijwel altijd op locatie. Ik kom dus naar jouw huis toe, zodat je kindje in zijn of haar eigen vertrouwde omgeving kan blijven. Dat is fijn voor jouw kindje, maar ook voor jou. Ik geef je namelijk tips die passen bij jouw leefomgeving.

Door te kijken naar bijvoorbeeld jouw commode en de manier waarop je een luier verschoont, kan ik je helpen bij het verminderen van een voorkeurshouding. Alleen telefonische of digitale consults voer ik vanuit mijn praktijk in de buurt van Schoonhoven uit. Een korte check-in of een videogesprek voeren we in beveiligde verbinding uit, dus medische- en persoonsgegevens blijven altijd beschermd.

Ben je op zoek naar een kinderfysiotherapeut voor jouw baby? Neem vrijblijvend contact met mij op.

babyfysio krimpenerwaard schoonhoven bergambacht lekkerkerk gouda lopik lopikerwaard babyfysiotherapie

 

  Kinderfysiotherapie voor baby’s Krimpenerwaard

15 + 3 =