Groen 
Baby en Kind

Over mij

Mijn naam is Joyce Zwijnenburg en ik ben 31 jaar oud. Samen met mijn man en twee kinderen woon ik in Ammerstol. 

Sinds 2012 ben ik werkzaam als fysiotherapeut na het volgende van de opleiding aan de Hogeschool van Rotterdam.  en in 2019 rondde ik ook mijn master kinderfysiotherapie af. In de praktijk waar ik werk behandel ik regelmatig volwassenen, maar het merendeel van de tijd werk ik met kinderen. Aanvullend op mijn werk volgde ik in 2013 ook de opleiding tot Sensorische Integratie therapeut.

Ik hou van mijn werk en vind het bijzonder mooi om zowel ouders als kinderen te helpen en ondersteunen bij hun (bewegings)vragen. 

Een prachtig onderdeel van mijn werk is het behandelen van baby's. Vaak zie ik baby's met een voorkeurshouding of baby's die veel overstrekken. Ook het ondersteunen van ouders is een belangrijk aspect van mijn werkzaamheden. 

Een zeer waardevolle aanvulling op mijn werk vond ik in de opleiding tot draagconsulente bij Liefdevol Dragen, welke ik volgde in 2020. 

Ik startte Groen - Baby en Kind om ouders in de Krimpenerwaard te ondersteunen tijdens die bijzondere, maar o zo pittige eerste weken en maanden. Graag help ik je bij het vinden van de voor jou perfecte draagmanier en kom ik jou dit leren. Liever jouw kleintje even helemaal uit handen geven? Boek dan een massage voor jouw baby of kind. 


Lieve groet,

Joyce

 
 
 
 
Bellen
Info
Instagram