Groen 
Baby en Kind

Kindermassage

Wat is Kindermassage?

Het woord kindermassage zegt het al. Een kindermassage is een massage speciaal voor kinderen. Dit kunnen jonge kinderen zijn vanaf een jaar of 4, maar ook tieners kunnen zeker baat hebben bij een ontspannen massage. Een kindermassage zal anders zijn dan een volwassen massage, omdat altijd ontspanning en/ of tot jezelf komen het doel is. Met kinder massages behandel ik geen blessures. 


Voor wie?

De kindermassages zijn geschikt voor kinderen met een zeer uiteenlopende leeftijd. Bij de jongere kinderen werk ik graag met de kaarten van Helen Purperhart. Met deze kaarten kom je snel tot de verbeelding van het kind en kan het (jonge) kind goed aangeven wat hij of zij prettig vindt. Tenslotte, dat is het doel!

Bij de oudere kinderen werk ik altijd in overeenstemming met het kind. Zij mogen ten alle tijden bepalen wat zij prettig of juist onprettig vinden. Vanuit mijn werk als kinderfysiotherapeute weet ik dat er regelmatig mooie gesprekken op gang komen als de ontspanning daar is. 

 

Hoe werkt het?

Heel simpel, je boekt een afspraak via onderstaand aanmeldformulier. Hierna bel ik je op en maken we een afspraak. Het is voor kinderen vaak prettig na schooltijd of in het begin van de avond gemasseerd te worden. Dit is ook een manier van het verwerken van de dag. 

Als ik bij jou thuis kom neem ik alles mee: een behandelbank, handdoeken en olie. Jij hoeft helemaal nergens meer aan te denken!


Kosten

Een kindermassagebezoek duurt ongeveer een uur en kost € 50,-


Aanmeldformulier kindermassage


 
 
 
 
Bellen
Info
Instagram